Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser for Mysterieklubben

Websitet , og alle undersider ejes af:

Clever Consulting
Nordre Strandvej 246A
3140 Ålsgårde
CVR.: 37614483

 

Mysterieklubben

Clever Consulting giver adgang til Mysterieklubben til rådighed via mysterieklubben.dk.

Adgangen til Mysterieklubben foregår online. Ved betaling får kunden efterfølgende tilsendt en bekræftelse via email. Den bruger der oprettes i forbindelse med betalingen bruges til at logge på mysterieklubben.dk.

 

Oprettelse og betaling

Betalingstransaktioner på Mysterieklubben gennemføres af Thrivecart og Stripe, som er PCI certificeret (Payment Card Industyr – Data Security Standard) og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.

Når du anvender et betalingskort på Mysterieklubben, er det alene Stripe – og ikke Clever Consulting – som får adgang til dine oplysninger.

Du kan læse om Stripe på stripe.com/dk.

Kvitteringer for betaling genereres straks efter betaling og sendes til den e-mail som er indtastet ved købet.

 

Brug af Mysterieklubben

Alle produkter er tilknyttet én kunde. Et produkt må ikke deles af en eller flere personer. Overtrædelse vil medføre at adgangen til produktet tilbagetrækkes fra Clever Consultings side.

 

Ophavsret

Alt indhold på mysterieklubben.dk og alle undersider tilhører Clever Consulting. Al kopiering, distribution eller lignende brug af dette indhold er ikke tilladt. Du har som kunde ikke ret til kommercielt brug af vores indhold herunder blandt andet videresalg, distribution eller promovering af indholdet.

 

Fortrydelse

I henhold til Købeloven kan du som køber fortryde dit køb i op til 14 dage efter aftalens indgåelse. Denne almene fortrydelsesret er kun gyldig såfremt du ikke har taget produktet i brug, dvs. logget ind og set en eller flere videoer. Læs dog om vores garanti nedenfor.

 

Tryghedsgaranti

Clever Consulting tilbyder en ekstraordinær tryghedsgaranti. Såfremt du ikke er tilfreds med Mysterieklubben, kan du skrive til hejsa@mysterieklubben.dk og bede om at få refunderet dine penge. Du skal gøre dette indenfor 30 dage efter aftaleindgåelsen eller inden – den i forbindelse med dit køb – fastsatte dato. Hvis du benytter dig af tryghedsgarantien, lukkes din adgang til Mysterieklubben.

 

Opbevaring af data

Clever Consulting opbevarer data omkring kunden. Disse data vil ikke blive videregivet til andre og vil kun blive brugt af Clever Consulting.

Alle priser er angivet inklusive moms.

Senest opdateret den 1. maj 2019